Tent

Published Jun 14, 22
4 min read

Tent huren voor bruiloft

Ideaal voor een bruiloft, trouwfeest, verjaardagsfeest, event ... buiten is de stretchtent. Zoals genoemd is bruiloft stretchtent niet alleen de perfecte oplossing voor regenachtige dagen, maar biedt deze ook heerlijke verkoeling op jullie midzomer bruiloft. Het dicht geweven katoen zorgt voor schaduw, terwijl de open zijkanten een frisse bries door laten. Een stretchtent is beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden.

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm

Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren en formaten, zodat u zeker uw perfect stretchtent vindt. Houdt u een klein gezellig feest, dan kunnen wij u verder helpen met tenten vanaf 30m2.. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden tot meer dan 600m2. Wij beschikken over meer dan 15 verschillende formaten.

Tent Huren FeestWat te denken van de inrichting en aankleding van de tent? En heeft u al nagedacht over de locatie, de ondergrond, de weersverwachting en vooral ook de veiligheid van uw gasten? Een helpende hand van een ervaren verhuurbedrijf is geen overbodige luxe. Wij komen graag bij u langs om de locatie te bekijken en u te adviseren over het feest.Uiteraard kan dit ook een combinatie zijn. De benodigde hoeveelheid vierkante meters ruimte voor een groot diner is meer dan wanneer er 100 gasten komen die niet hoeven te eten. En eten is weer anders dan b. v. een lezing, muziekuitvoering of (diploma)uitreiking waar mensen met klapstoelen naast elkaar kunnen zitten.Het aanbod van feesttenten en partytenten voor 100 personen (of meer) bij Jongh’s is:Aluhallen van 6-, 8- en 10 meter breedte (variabel in lengte);Partytenten (Pagodetenten) in verschillende afmetingen samen te stellen;Stretch tenten (Flextenten) van 10 x 7,5 meter;Starshade tenten (Stertenten) van 8,5 x 8,5 meter, De Aluhallen en Pagodetenten zijn gesloten, de Starshade en Stretchtenten zijn open. afbeelding tent.Wij permitteren ons om op woensdag en zondag onze vrije dagen te nemen. Er kan een uitzondering gemaakt worden. Voor op de zondag betekend dat een meerprijs. Onze tenten zijn van canvas en hebben naden. Op deze naden kan de tent aan de binnenkant gaan zweten. Bij langdurige of hevige regen kan dit er voor zorgen dat er, door ophoping en verzadiging, hier en daar een druppel naar beneden valt.

Wij verhuren al vanaf 2000 deze tenten. Eén maal is een feestje in het water gevallen door een wolkbreuk. Bijvoorbeeld, dat je de canvas zijkanten nooit nat mag oprollen (schimmel). Deze moeten dan uitgerold, rechtop tegen een heg of schuur drogen (flex tent). Bij afbouw doen wij dit natuurlijk wel want wij hangen ze snel thuis te dogen.

Doorzichtige Tent Kopen

De tenten zijn allemaal gecertificeerd behandeld met een brandwerend middel. U betaald echter €1,20 per m² tent oppervlak als u een certificaat wilt hebben om aan de brandweer of andere instanties te overleggen. Dat hoeft voor een besloten feestje meestal niet en daar kunt u dan ook kosten besparen - tipi tent baby. Klik op de plaatjes van de tentenverhuur pagina op voor de specificaties van elke tent.

De buitenmaat is de binnenmaat vermeerderd met de extra ruimte die nodig is om de tent te verankeren met 'haringen' en scheerlijnen - accordeon tent. Om een tent te kunnen plaatsen moet de binnenmaat vrij en vlak zijn, echter met een scheerlijn kunnen we wel wat improviseren en een boom of stuik omzeilen.

In een grote tent kunnen vaak iets meer mensen. Bij een kleine tent net iets minder. Als u met tafels en stoelen wilt eten, een podium of een bar in de tent plaatst, raden wij u aan om zelf de oppervlakte indeling te maken d - tent op dak auto. m.v. een rastertekening. De ervaring leert dat bij droog weer veel mensen ook buiten de tent feesten.

nl tentenverhuur doen dit en is bij de prijs inbegrepen. Wij rijden de tenten met de bus omhoog m. b.v. touwen. decathlon tent 5 personen. Wanneer de locatie de bus niet toelaat, hebben we 5 minuten hulp van 3-4 of 5 (afhakelijk van de grootte van de tent) vrijwilligers van uw kant nodig bij opbouwen de mensen van mooietenten.

Alle tenten van mooietenten. nl tentenverhuur kunnen helemaal open (vliegen). Bijna alle tenten kunnen ook voor het grootste gedeelte gesloten worden met zijkanten. Openingen dienen in overleg gemaakt te worden. Sommige tenten hebben specifieke plek waar een deur of opening gemaakt kan worden - bestway tent voor opblaasbare jacuzzi. Alleen de frame tenten (tent Makhzen) kunnen op een harde ondergrond staan.

Decathlon Pop Up Tent

b.v. verhuur tent. haringen en scheerlijnen worden uitgespannen. Houdt u rekening met ondergrondse leidingen (lees alg. voorw.). Op een ondergrond die bestaat uit klinkers of stoeptegels kunnen ook de spantenten gebouwd worden - tent vakanties. De klinkers moeten dan gelicht kunnen en mogen worden (vooraf testen) om de ankers te slaan. mooietenten. nl tentenverhuur houdt zich niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan de klinkers, tegels en/of leidingen.

Partytent huren

Organiseer uw bruiloft, privé feesten, bedrijfsevents, publieke events ,… op een onvergetelijke locatie. Valt er binnenkort iets te vieren? Een verjaardagsfeest, communiefeest of tuinfeest? Dan heb je waarschijnlijk een tent nodig. Wel, bij Fun-Rent ben je aan het juiste adres voor verhuur partytent en tal van andere tenten voor jouw volgende feest! Kadertent, stertent, stretchtent of pagode? Wenst u uw ceremonie onder een tent? Wenst uw bedrijf een mooie kadertent te huren?  Stretch tenten zijn flexibel en passen zich perfect aan aan uw concept. Organiseer uw feest, op de locatie die u wenst! Zowel voor een huwelijk, een babyborrel, als een communie. Maar evengoed voor een receptie, walking dinner, buffet, bedrijfsevent, opendeurdagen, een beurs en meer. Onze feesttenten zijn ideaal als je extra overdekte ruimte nodig hebt om op jouw feest de regen of de koude geen spelbreker te laten spelen! wij zorgen steeds voor een creatieve en innovatieve invulling. Ons gamma is zeer uitgebreid, onze tentstructuren zijn veilig, esthetisch en verrassend. Van de kleinste pagodetent tot de grootste constructie, voorzien van een puntdak, gebogen dak of zadeldak, uitgerust met vloer, vensters, deuren of andere accessoires...

Tent voor elk budget

Door onze service en veelzijdigheid kunt u uw gasten een ontvangst aanbieden tegen een bij u passend budget.  Voor alles hebben wij voor u een op maat gesneden invulling. Bent u op zoek naar een tijdelijke accommodatie voor een (bedrijfs)feest, festival, evenement of zakelijk doeleinde? Van het ontwerp tot productie, alle werkzaamheden vinden plaats in eigen beheer. Hierdoor is het mogelijk om naast standaard tijdelijke accommodaties ook maatwerk aan te bieden. Een tent huren voor een evenement? Wij hebben een geschikte tent voor elke gelegenheid. Geef je een feest in de achtertuin? Moet de band op het festival van een stijlvol dak worden voorzien? Van klein tot groot, van knus tot bruisend. Wij hebben altijd wel een tent die aan jouw wensen voldoet!

Navigation

Home

Latest Posts

Erdi Afzetpaal

Published Aug 02, 23
6 min read

Erdi Afzetpaal

Published Aug 02, 23
7 min read