Kunststof Afzetpaaltjes  thumbnail

Kunststof Afzetpaaltjes

Published Apr 13, 22
7 min read
Afzetpalen worden gebruikt in openbare ruimtes en bij evenementen om de mensenstroom gecontroleerd te leiden en eventuele wachtrijen vorm te geven. Daarnaast zijn ze nuttig om ongenodigde op afstand te houden waar nodig. De afzetpalen van In-Liner zijn veilig, universeel, makkelijk en zonder gereedschap neer te zetten, en hebben ingebouwde vloerbeschermers van rubber.

Afzetkoorden bepalen uw sfeer

Voor een kwalitatief goede afzetkoord kunt u terecht bij In-Liner. Een afzetkoord straalt, in tegenstelling tot de afzetband, stijl en elegantie uit. Het zorgt voor de perfecte entree voor een nieuwe winkelopening, een museum of galerie, een bioscoopgebouw, een afscheiding langs de rode loper, of een ander evenement. Afzetpaaltjes voor bedrijven of evenementen. in-liner is gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van afzetpaaltjes van hoge kwaliteit, met lint of koord. gast zich speciaal wil laten voelen. De afzetkoord zal de sfeer van uw evenement positief beïnvloeden

Luxe Steigerhouten Afzetpaaltjes Huren Voor Elk Evenement

Wilt u uw gasten goede service bieden en wilt u zelf kunnen genieten? De catering van maakt uw wensen concreet. COMPLEET VERZORGDE BARBECUE U wilt een onbezorgde barbecue party. Het organiseren van een barbecue is een hele klus en kost veel tijd - Afzetpaaltjes Met Koord 6x4 - Huren. Wij regelen het graag voor u en wij verzorgen barbecues waarbij u de keuze heeft uit verschillende barbecue pakketten.

Ook de barbecues inclusief gasflessen, bestek en de porseleinen borden worden geleverd. Wij kunnen alles bij u bezorgen. Indien gewenst staat er ook een kok tot uw beschikking. Gezellig met de hele familie, vrienden of met de buurt. Ter gelegenheid van een verjaardag, zomaar, met uw collega s of tijdens een bedrijfsfeest.

Aanvullend aan de barbecue kunnen wij ook de totale catering verzorgen. Werken de weersomstandigheden niet mee? Wij kunnen ook partytenten en terrasheaters verzorgen. BUFFET OP EIGEN LOCATIE Uw feest, receptie, jubileum, open dag of andere gelegenheid tot een groot succes maken? Dan kunt u bij De warme gerechten worden geserveerd in chaffing-dishes zodat deze uitstekend op temperatuur blijven, beschikt over talloze mogelijkheden.

Gezond Altijd vers Mooi geserveerd Bij u op locatie Alles is mogelijk 9 LUNCH OP EIGEN LOCATIE zorgt voor lekkere, gezonde lunches en goede service. In overleg met u kunnen we een lunch samenstellen die precies aan uw wensen voldoet. Met verse broodjes, luxe beleg, vers fruit, zuivel producten, jus d orange en koffie/thee.

in de showroom omdat de catering goed verzorgd was door. Een prettige samenwerking! DIRK JAN HIJDRA - ALL OFFICE HIJDRA CATERING HAPJES Maak uw borrel, receptie of feest een succes met onze hapjes - Onder de merknaam in-liner hebben wij een eigen assortiment afzetpaaltjes in de markt gezet. De kwaliteit van hetgeen al werd aangeboden, kon écht beter. Naast de kwaliteit, zal ook de prijs van onze afzetpaal, in vele gevallen doorslaggevend zijn om voor in-liner te kiezen.. CATERING AAN HUIS Bij onze catering service kunt u verschillende soorten hapjes bestellen. Vlees, vis, vegetarisch, halal en glutenvrij zijn o.

Afzetpaaltjes & Koorden 5x1 Meter Huren

de mogelijkheden. Gesorteerd in luxe koude hapjes en warme hapjes. Wij maken de schalen met hapjes zo op dat er voor iedereen wat lekkers tussen zit. Bent u jarig, geeft u een housewarming of tuinfeest? En wilt u ook eens tijd voor uw gasten op uw eigen U hoeft niet na te denken over de inkoop, het maken van de hapjes of de afwas.BEDRIJFSCATERING Een open dag, personeelsfeest of jubileum? En u wilt ook eens tijd voor uw collega s, medewerkers en relaties op uw eigen feest? Wij serveren de U hoeft niet na te denken over de inkoop, het bestellen van de hapjes of de afwas. Wij regelen het allemaal en maken het u zo makkelijk als mogelijk! 10 EVENEMENTEN VERHUUR Een personeelsfeest verzorgd op eigen locatie.

TALITHA DE HAAN - FURORE LICHT VERHUUR Wij verhuren en plaatsen een breed scala aan lichtinstallaties met alle toebehoren. Ons assortiment reikt van parren, moving heads (krypton & wash), led bollen, sterrendoek tot prikverlichting. Wij beschikken over verschillende materialen zoals sfeer-, disco-, en theaterverlichting. GELUID VERHUUR Indien u zelf besluit uw feest of evenement te organiseren, heeft u bij ons de mogelijkheid om uit een breed scala van verhuurartikelen te kiezen.

Deze materialen kunt u o. a. gebruiken bij; een productpresentatie, receptie, beurs, feest, dance-event of ander evenement. presentatie, seminar, receptie, beurs, feest, danceevent of ander evenement. De materialen zijn met zorg onderhouden en worden compleet met bekabeling geleverd en gemonteerd. beschikt over verschillende geluidsinstallaties. De verschillende mogelijkheden die er zijn met betrekking tot het geluid zullen u verbazen! In ons assortiment hebben wij audiomogelijkheden zoals: geluid sets, presentatie sets en dj sets.

Hierbij kunt u denken aan; microfoons, versterkers, mengtafels, cd-spelers, speakers e. d. VIDEO VERHUUR Wilt u een beurs, presentatie, promotie dag, of ander evenement organiseren, en wilt u daarvoor een videoscherm huren? beschikt over diverse schermen en panelen in verschillende maten. Het LED scherm kunt u in zijn geheel huren (240 x 320 cm), maar is ook per paneel verkrijgbaar (40 x 80 cm).

Verhuur Afzetpaal - Feestverhuur

11 PROJECTIE VERHUUR Heeft u een vergadering of een productpresentatie? Een beeld zegt meer als 1000 woorden. Afzetpaal. Om een goede impressie bij uw doelgroep achter te laten is het belangrijk dat de puntjes op de i staan. De juiste beamer en projectiescherm is dan TRUSS & RIGGING VERHUUR van cruciaal belang.

Spanschermen met op- en doorzicht mogelijkheden en beamers in alle formaten. Top bedrijf, top personeel en top service. Dankzij de materialen en diensten van werd ons evenement een groot succes! ARTHUR VAN DER ZON Met rigging creëren de professionals van een zwevend carré voor muziekconcerten of voor stands bij beurzen en tentoonstellingen.

Daarom beschikken wij over veel verschillende partytenten. Alles is op maat te krijgen. Wij verzorgen de opbouw en de verdere aankleding van de tent. Onze barbecue werd spontaan gepland waardoor we op het laatste moment nog wat attributen nodig hadden. kon deze snel bezorgen! DANNY VAN DER ZWET MEUBILAIR VERHUUR Voor de verhuur van allerlei soorten meubilair bent u bij aan het juiste adres! Wij bieden een veelzijdig assortiment.

De statafels kunnen wij voorzien van diverse kleuren statafelrokken, bijvoorbeeld; zwart, paars, groen, oranje, rood, wit en zilver. Voor themafeesten kunnen wij verschillende soorten meubilair leveren. Wij passen alles aan op uw wensen en zorgen voor een gepaste aankleding. CATERING MATERIALEN VERHUUR Bij kunt u te allen tijde terecht voor een compleet verzorgde catering.

Onder de merknaam in-liner hebben wij een eigen assortiment afzetpaaltjes in de markt gezet.

Address: Gravin Elisabethlaan 2A bus 4 - 2320 Hoogstraten, België
Phone: +32 (0) 3 315 89 04
Email: info@in-liner.be
Afzetpaaltjes kopen?

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan; een themadoek, zijde bloemwerk, decorstuk, sterrendoek, en klein materiaal om de sfeer compleet te maken. Op deze manier kunt u uw feest meer sfeer geven. Wilt u bijvoorbeeld een kerstfeest geven? beschikt over diverse kerstbomen, kerstballen, kerstverlichting, zijde bloemwerk e. d. om van dit feest een groot succes te maken.

Afzetpaaltjes Met Rood Lint - In-liner.beWILLEM VAN DIJK (RODE) LOPER VERHUUR Uw gasten in stijl ontvangen? Bij ontvangst wilt u uw gasten uiteraard een warm welkom geven. Een rode loper is dé perfecte binnenkomst! Wij beschikken over mooie rode lopers inclusief afzetpaaltjes. beschikt over diverse kleuren lopers (leverbaar in diverse maten): LIMONADE KOE HUREN denkt ook aan de kleintjes tijdens evenementen.

De kinderen kunnen uit de limonade koe zelf hun eigen overheerlijke glas ranja melken. Naast een leuke en unieke attractie kan de limonade koe ook heel goed dienen als aanvulling bij de verhuur van een andere attractie of een springkussen. 14 WIE ZIJN WIJ? bestaat uit een enthousiast team dat met passie de evenementen vorm geeft.

Graag wil ik het team van bedanken voor het geweldige evenement! Dankzij jullie heb ik volop kunnen genieten van mijn eigen feest! JULIA VAN DER VELDEN ERKEND LEERBEDRIJF Wij beschikken over diverse evenementen benodigdheden/materialen en hebben tevens een eigen catering. In de praktijk wordt het vak geleerd! Daar staat het team van volledig achter.Stage ervaringen: Tamara van der Pouw Kraan HBO leerjaar 2, Business School Notenboom Event, Leisure & Travel Management Mijn stage bij HS was super: veel geleerd, veel gezien en veel mogen doen. Super bedrijf, zeker weten een aanrader! Berend Koudijs Een bedrijf waar alles wat je op school hebt geleerd, ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt.

Sharon Honders HBO leerjaar 2, Hogeschool Rotterdam - Leisure Management Bij HS events heb ik in een leuke, gezellige en informele sfeer veel werkervaring opgedaan waar ik in de toekomst zeker wat aan heb! Ik kom nu dan ook nog graag langs om een kopje koffie te drinken of bij werkzaamheden te helpen (Afzetpaaltjes Zilver - in-liner.be).

Afzet Paaltjes Met Koord - Partytent Huren

Inge Bakker Ik heb een leuke en leerzame stage gehad. heeft een enthousiast team waarbij je overal actief bij wordt betrokken.

Om contacten te leggen en te onderhouden met deze klanten is deelname aan vakbeurzen in het buitenland voor exporterende bedrijven één van de beste marketinginstrumenten. En in veel gevallen zelfs de start van een succesvolle internationale business. Voor steeds meer bedrijven verzorgen we dan ook hun beurspresentatie in het buitenland.

Deze bouwen we volledig op bij ons in Apeldoorn waarna we de stand in koffers of flightcases naar je bedrijf sturen. Vervolgens zorg je zelf voor het transport en het opbouwen van je stand, bijvoorbeeld door dit zelf te doen (selfbuild) danwel door een bedrijf of mensen te organiseren die dit op locatie voor je gaan verzorgen.

Deze wordt vervolgens door één van onze collega’s op locatie opgebouwd en na de beurs weer afgebouwd. In de ons omliggende landen doen we dit met ons eigen standbouw team. In de verder weg gelegen landen doen we dit met collega’s uit de Expo of Insta Worldwide Group. Zo heb je er zelf geen omkijken naar en wordt alles voor je geregeld.

Latest Posts

Plastic Opruimen Op Zee

Published Feb 12, 24
7 min read

Tuin Terras Inrichten

Published Jan 26, 24
7 min read

Erdi Afzetpaal

Published Aug 02, 23
6 min read